Καλώς ήρθατε στο Φροντιστήριο 𝝅

Το Φροντιστήριο ‘’𝝅’’ προετοιμάζει μαθητές από τις πρώτες μέρες στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση με στόχο να πετύχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις της Γ’ Λυκείου. Η αφοσίωση, η οργάνωση, η μεθοδικότητα της επίλυση των θεμάτων και οι εξαιρετικές σχέσεις, είναι τα σημαντικότερα κριτήρια του φροντιστηρίου μας για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειριών, επιτυχιών και με καθημερινή εξέλιξη και ανανέωση της απόδοσής μας, το Φροντιστήριο ‘’𝝅’’ είναι η πιο ασφαλής επιλογή!

Οι εγκαταστάσεις μας χωρίζονται σε δυο κτήρια, ικανά να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό μαθητών. Βρισκόμαστε στο κέντρο των Νέων Μουδανιών, πάντα στη διάθεση των γονιών και των μαθητών.

Επίσης, βάσει των τελευταίων εξελίξεων, το εκπαιδευτικό κέντρο φροντιστήριο ‘’𝝅’’, με στόχο να μην χάσουν λεπτό οι μαθητές από τις ώρες διδασκαλίας, δημιούργησε διαδικτυακές τάξεις για την υλοποίηση μαθημάτων εξ’ αποστάσεως.

Το καταξιωμένο εκπαιδευτικό δυναμικό είναι δίπλα σας με σκοπό να παρέχει και εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση όταν το επιβάλλουν οι συνθήκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Που βρισκόμαστε;

Οι εγκαταστάσεις του φροντιστηρίου ‘’𝝅’’ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής το ένα κτήριο με το άλλο, με στόχο να χρησιμοποιούνται παράλληλα για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των μαθημάτων. Αρχικά, το ένα βρίσκεται επί της οδού Κασσάνδρας 2 και το άλλο λίγο παραπάνω, επί της οδού Κασσάνδρας 24 των Νέων Μουδανιών.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες των κτηριακών μας εγκαταστάσεων

Η διοίκηση

Αμανατίδης Ευστάθιος
Φυσικός
Απόφοιτος Α.Π.Θ.

Σακαλής Νικόλαος
Φιλόλογος
Απόφοιτος Α.Π.Θ.

Σαπουντζής Λάζαρος
Μαθηματικός MSc.
Απόφοιτος Παν. Ιωαννίνων

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΣ

Γρηγοριάδης Γιώργος
Χημικός

Νότα Μαρία
Πληροφορικός

Οικονόμου Μαρία
Οικονομολόγος

Σαρίδου Μαρία
Βιολόγος

Τσατσίδου Γιώτα
Φιλόλογος

Τασουλής Μάριος
Μαθηματικός

Παναγιωτίδου Αγγελική
Μαθηματικός

Δαλαμπίρα Ελένη
Φιλόλογος

Μπίτικας Δημήτρης
Φυσικός

Πανέλα Θεοφανεία
Φιλόλογος

Νίκας Βασίλης
Χημικός

Τσακίρη Γρηγορία
Φυσικός

Μιχαλούδη Μαρία
Φιλόλογος